Galleri L'Atelier

L'Atelier

Galleri på Østerbro

Strandboulevarden 7
2100 København Ø
Mobil.: 23 90 15 55
Tlf.: 35 25 15 55
E-mail: info@kunstmaler.dk

Se kort - Klik

 

Ved specialannoncerede udstillinger gælder:

Generelle udstilling vilkår for kunstnere. 

Galleri L'Atelier accepterer Kunstnere, der er kendte eller endnu ukendte på nationalt eller internationalt plan, derfor kan vi også vælge "nye" kunstnere lidt kendt i offentligheden. 

Arbejder, der repræsenterer alle teknikker, der er kunstneriske tendenser og strømninger i betragtning: maleri, skulptur, grafisk kunst og tegning (med blyant, kul, pasteller, gouache, akvarel, blæk, graveringer på papir og andre materialer), blandet medium, installation, fotografi og digital kunst. 

Deltagergebyret dækker udgifter til leje plads og organisere viser, administrative omkostninger, annoncering i nationale og internationale websteder, forfriskninger og drikke's, der skal forkyndes åbningsdagen. 
Det tjener også til at forhindre kunstnere fra annullerer deres deltagelse som helst og det går ud over kvaliteten af udstillingen. 

Den brede offentlighed er inviteret til at deltage i udstillingen. Galleri L'Atelier  vil tilskynde offentlige deltagelse gennem omtale af udstillingen. 

Vi tager 40% provision på salg af kunst.

Accepterede kunstnere er ansvarlige for deres egen shipping og forsikring til og fra galleriet. 
NB. Ikke sende Glas Frames! 

Kunstnere er ikke forpligtet til at være til stede under udstillingen. Accepterede kunstnere er ansvarlige for deres egen porto og forsendelse til og fra galleriet. 

Accepterede illustrationer skal leveres i hånden eller med post til Galleri L'Ateliern inden for de fastsatte deadline, der skal indgå i showet. Accepterede kunstnere vil blive underrettet om de specifikke datoer og frister for deres specifikke show, når de modtager deres accept anmeldelse. 

Galleri L'Atelier  forbeholder sig ret til at anvende indsendt arbejde for reklame-og display 
formål. Kunstneren accepterer at give tilladelse til Galleri L'Atelier  for at bruge de udstillede værker på Galleri hjemmeside, andre medier til markedsføring og print til offline markedsføring af kunstneren. Kunstner kredit ved navn vil blive givet i alle mulige tilfælde. Kunstneren skal underrette Galleri L'Atelier, hvis de ikke ønsker deres kunst skal vises på tryk eller publikation. 

Galleri L'Atelier  forbeholder sig ret til at ændre sted og / eller dato for udstillingen, at have opfordret alle interesserede parter. 

Udstillingen refunderet, hvis Galleri L'Atelier, der forårsagede at udstillingen ikke kan gennemføres. Hvis modtog Galleri L'Atelier kunstværker efter den aftalte tid (uanset årsag), men ikke senere end dagen før den aftalte periode på udstilling, udstilling refunderes ikke. Manglende til at deltage i udstillingen, berettiger ikke til nogen erstatning. 

Galleri L'Atelier forbeholder sig ret til at opdatere eller ændre disse vilkår når som helst. Det er derfor dit ansvar at kontrollere vilkårene regelmæssigt for eventuelle ændringer. 

Uoverensstemmelser afgøres af Jesper Schytt - der altid har ret.

L'Atelier - Galleri på Østerbro - Strandboulevarden 7 - 2100 København Ø
Mobil.: 23 90 15 55 - Tlf.: 35 25 15 55 - info@latelier.dk